Alzacija in Europa Park - OŠ Šk. Loka - Mesto

Vabimo vas, da se nam pridružite na jezikovno - doživljajskem izletu v Alzacijo, najmanjši francoski "departma", ki so ga naravne in zgodovinske danosti oblikovale v prijetno mešanico francoskega šarma in nemške urejenosti.
 
Bogata in burna zgodovina, očarljiva mestna in podeželska arhitektura, neukročena narava in urejeni vinogradi, tehnologija in znanost, umetnost in rokodelstvo se prepletajo v slikovit vzorec barv, vonjav, okusov in doživetji, ki nas je navdahnil, da smo "zakuhali" jezikovni izlet, ki združuje: dva tuja jezika (francoski in nemški), nekaj zgodovine (francoske in nemške), drobec šarma (Petit France), kanček aktualnosti (Evropske institucije), ščepec kulinarike (muzej čokolade, francoska ali  nemška večerja), drobtino drugačnosti (spanje v Tipi-jih) in zajetno zajemalko zabave (Europa Park).

 

V dveh oziroma v treh dneh, ki smo jim zaradi ugodnejše cene dodali dve nočni vožnji, boste pod vodstvom Gregorja M. z ekipo učiteljev dopolnili svoje splošno in jezikovno znanje in si hkrati privoščili dobro mero zabave in adrenalina.

 

Po naročilu pripravimo programe za posamezne družine
z  letalskimi, železniškimi ali cestnimi prevozi.
 
Pokličite nas na 01 515 17 70

© 2015 - 2020 by Eol d.o.o., Podjetje za življenje z naravo

 

Tour Operator - Organizator potovanj

 

Alešovčeva 10, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

 

Tel:  +386 1 515 17 70              E-mail: vrtovi@eol.si 

Web: www.eol.si                                     info@eol.si