top of page
EOL-garden tours (7)

PRAVNA OBVESTILA

 

Avtorske pravice

 

© Copyright 2015-2024 by Eol d.o.o.

 

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Eol d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

Izključitev odgovornosti 
 

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Eol d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Eol d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

Varstvo osebnih podatkov 

 

Podjetje Eol d.o.o. se zavezuje, da bo podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zbranih podatkov ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani.

Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Prijave, registracija, in izbris podatkov

Pri uporabi spletnih obrazcev morate v formularjih obvezno izpolniti polja označena z zvezdico (*).

Če katerega izmed navedenih podatkov ne boste posredovali, ne boste mogli uspešno dokončati prijave, registracije, …

Kadarkoli lahko naročite izbris podatkov (razen tistih, ki smo jih dolžni hraniti v skladu z drugimi zakoni) na e-poštni naslov gregor.majnik@eol.si.

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Vaših osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnih formularjev ali na druge načine, brez vaše osebne privolitve ne bomo posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v primeru, ko tretje osebe le-te potrebujejo za izvedbo naročene storitve/blaga, izterjavo dolga po pravni poti, …

Vprašanja o obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na gregor.majnik@eol.si

Opozorilo. V primeru zlorab in kršitev zakonov ali predpisov smo v skladu z zakonom dolžni posredovati osebne podatke organu pregona, ki jih zahteva.

Soglasje za pošiljanje e-novic

 

SOGLAŠAM, da mi Eol d.o.o pošilja e-novice s katerimi me obvešča o: svoji ponudbi in sorodnih zanimivostih, dogodkih na partnerskih šolah in društvih učiteljev tujih jezikov. Glede na privolitev se podatke hrani in obdeluje dokler obstaja namen oz. do preklica privolitve. V zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih hrani Eol d.o.o. (ime, priimek in e-naslov) lahko kadarkoli zahtevate potrditev, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki, odstop od osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ali ugovor obdelavi in uveljavljate pravico do prenosljivosti podatkov. Možna je vložitev pritožbe pri nadzornem organu in preklic soglasja o obveščanju prek e-pošte: info@eol.si ali ustrezne povezave v e-novicah. Vaše podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega izrecnega privoljenja. S soglasjem potrjujete, da vnešene podatke lahko hranimo in obdelujemo v skladu z zgoraj navedenimi pogoji. Z vašimi osebnimi podatki bomo, tako kot do sedaj, skladno z zakonodajo ravnali skrbno, odgovorno in spoštljivo.

Pogoji storitve fotografiranja in snemanja na izletu

 

Potnik ali njegov skrbnik (v nadaljevanju potnik) z naročilom brezplačne storitve fotografiranja in snemanja na izletu (v nadaljevanju storitve) pridobi možnost brezplačne uporabe teh posnetkov (v nadaljevanju gradiva) v zasebne namene ob navedbi avtorja ali lastnika gradiva.

Potnik dovoljuje uporabo gradiv (nastalih na izletu, na katerih se pojavlja potnik) podjetju EOL d.o.o., ki jih lahko uporabi po predhodnem soglasju z avtorjem na svojih spletnih straneh in v promocijskih gradivih.

Eol d.o.o. in potnik se zavezujeta, da bosta z gradivom ravnala skrbno, odgovorno, spoštljivo, ga ne bosta prodajala ali brezplačno oddajala tretjim osebam ali podjetjem.

Eol d.o.o. si pridržuje pravico, da neprimerna, žaljiva, nezakonita ipd. gradiva odstrani iz zbirke.

Potnik, ki ni naročnik, ni upravičen do brezplačne storitve, v času opravljanja storitve se mora umakniti iz kadra in nima pravice do dostopa in uporabe gradiv.

bottom of page