top of page
EOL-garden tours (2)

INFORMACIJE O PRIJAVI NA POTOVANJE

Prijave sprejemamo do v programu navedenega datuma oziroma do zasedbe prostih mest. Prijava naj vsebuje ime in priimek, rojstni datum, želeni tip namestitve in morebitne posebne želje (vegetarijanska prehrana…) ter točen naslov za obveščanje. Če bo plačnik podjetje, dodajte še točen naslov in davčno številko podjetja. Prijavite se lahko pisno po pošti, telefaksu, E-pošti ali z izpolnjeno prijavnico. Prijavljenim bomo poslali plačilne naloge za plačilo prijavnine v višini 30 % cene celotnega programa pri večdnevnih potovanjih (100 % cene pri enodnevnih izletih). Plačilo prijavnine zagotavlja in potrjuje rezervacijo. Ostali del cene izleta je potrebno poravnati najmanj 10 dni pred pričetkom potovanja.

 

Obvestilo o potovanju boste prejeli najkasneje 7 dni pred odhodom oz. najkasneje 5 dni pri enodnevnih izletih. Če obvestila v omenjenem roku ne boste prejeli, se prosimo oglasite na prijavnem mestu, osebno ali po telefonu.

 

V skladu z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene (če pride do sprememb v cenikih prevoznikov ali sprememb v menjalnih tečajih tujih valut, ki vplivajo na stroške potovanja) in v skladu z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja). Pridržujemo si pravico do sprememb v vrstnem redu predvidenih ogledov.

 

Splošni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici,  lahko si jih ogledate tukaj.

Pri nas lahko sklenete tudi dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco za potovanja v tujino in/ali zavarovanje odpovedi potovanja.

bottom of page