O NAS

Naši prvi koraki segajo v, tudi za Slovenijo, prelomno leto 1991, ko smo pričeli svojo pot v tedaj negotovo prihodnost.

Z imenom grškega boga EOLa smo simbolično napovedali nov veter na področju otroških, šolskih in družinskih izletov in počitnic. Z motom 'podjetje za življenje z naravo' smo poudarili našo usmeritev k naravi. Naš logotip s črkami v obliki jadra, ki ga je napolnil veter, simbolizira povezanost z naravo, kanček pustolovskega duha in hkrati naše nenehno gibanje proti novemu in neodkritemu.

V register podjetij so nas vpisali kot turistični urad, vendar svoj prostor vztrajno iščemo v aktivnostih, ki jih velika turistična podjetja in njihovi manjši posnemovalci ne pokrivajo.

Pravilnost naše odločitve so potrdili mnogi mladi gostje in njihovi starši, ki so se udeležili naših izletov, taborjenj, šol v naravi, izbirnih vsebin in aktivnih počitnic. Vodilno misel otroških programov "le najboljše je dobro za otroke", smo prenesli tudi v programe za odrasle. Odločili smo se za pripravo butičnih programov, prilagojenih željam naročnikov, ki jih prevevajo sveže ideje in odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Še posebno so nam ljubi izleti in potovanja po vrtovih, ki jih pripravljamo za manjše skupine t.i. 'vrtoljubcev'.

Novost v našem okolju je tudi pristop k organizaciji omenjenih programov, ki omogoča gostom aktivnejšo vlogo (če to želijo) pri organizaciji in izvedbi izletov, potovanj, ipd.

Izkušenj nam ne manjka, saj smo pri več kot dvajsetletnem delu v turizmu uspešno uporabili znanja pridobljena pri tabornikih, v planinskih društvih in orientacijskih klubih, med turističnimi vodniki, športnimi plesalci in pri organizaciji izobraževanj, šolanj, seminarjev, predstavitev, športnih tekmovanj, taborjenj, zimovanj, hotelske animacije, ...

 

Zakaj nas ne poznate

Vsi naši izleti in potovanja so naš avtorski izdelek. Ker smo večino energije in sredstev vlagali v kvaliteto programov, našega imena niste pogosto zasledili v propagandnih sporočilih ali oglasih. Naši najboljši oglaševalci so naši zadovoljni gostje, ki nas priporočijo svojim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem ... Staro reklo, da dober glas seže v deveto vas, za nas preizkušeno drži.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!

© 2015 - 2020 by Eol d.o.o., Podjetje za življenje z naravo

 

Tour Operator - Organizator potovanj

 

Alešovčeva 10, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

 

Tel:  +386 1 515 17 70              E-mail: vrtovi@eol.si 

Web: www.eol.si                                     info@eol.si