top of page

V sodelovanju z lokalno stroko smo pripravili tridnevno ekskurzijo v Vojvodino na temo tehnoloških procesov v pridelavi in predelavi hrane.

Ogledali si bomo proizvodne obrate v okolici Novega Sada (mlin, pekarna, dva mesno predelovalna obrata, hladilnico, tovarno sokov in salaš).

Tokrat smo v program vključili vodeni ogled prestolnice bivše skupne države na izbrano temo.

Po želji in za doplačilo bomo za bolj radovedne organizirali vodeni ogled Novega Sada in Petrovardinjske trdnjave. Predvideli smo tudi nekaj prostega časa za samostojne oglede in sprostitev.

Program bomo prilagodili vašim željam (dodatni ogledi in obroki) v okviru vašega proračuna in danih možnosti.

 

aleksandar_milutinovic_vojvodina_4
DSC_0369
DSC_0474

Proizvodni procesi – Beograd in Vojvodina

Šifra potovanja # VO20180410

 
 
 
Pokličite nas na 01 515 17 70

Datum odhoda 10. 04. 2018

Trajanje 3 dni

Potnikov najmanj 45

Cena: od 153+20€

Roki za plačilo

Prvi obrok 10. 3. 2018

Drugi obrok 5. 4. 2018

 

Poudarki:

  • Vodeni ogledi proizvodnih procesov

  • Vodeni ogled Beograda

  • Nastanitev v Beogradu in strogem centru Novega Sada

  • Ogled muzejev po želji in za doplačilo

  • Vsi strokovni ogledi in degustacije so darilo naših poslovnih partnerjev z izjemo degustacije na salašu.

 

Podobni izleti:

  • Evropske institucije v Strassborgu in proizvodni procesi, vino, pivo, čoklada, …

  • Chianti in oljke – okusi Toscane

  • Obisk prehrambnega sejma SIAL v Parizu

  • Po sledeh francoskih sirov

Prvi dan: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah in mimo Zagreba, Rume do Beograda katerega ogled bomo pričeli na Dedinjah z obiskom Muzeja zgodovine Jugoslavije (grobnica maršala Tita) in ga nadaljevali z ogledom pomembnejših znamenitosti srbske prestolnice. Po vodenem ogledu in nastanitvi v hotelu si bomo vzeli prosti čas za samostojno raziskovanje mesta in večerjo (na primer na Skadarliji ali Adi Ciganliji). Nočitev.

Drugi dan: Zgodnji zajtrk in odhod na strokovne oglede, ki jih bomo začeli z obiskom pekarne (kruh, drobno pecivo, …), nadaljevali z ogledom industrijskega milna in končali v modernem mesno predelovalnem obratu (razkosanje, predelava in pakiranje surovega mesa). Izkušnjo bomo zaokrožili z degustacijo lokalnih jedi na salašu, ki ga oskrbuje prej omenjeni obrat. Po ogledih sledi nastanitev v hotelu in prosti čas za samostojne oglede Novega Sada in večerjo. Po dogovoru in za doplačilo je možno lokalno vodenje v Novem Sadu.

Tretji dan: Po zajtrku bomo nadaljevali s strokovnimi ogledi, ki jih bomo pričeli v mesno predelovalnem obratu suhomesnih izdelkov nadaljevali v moderni hladilnici in zaključili v podjetju, ki je lastnik »našega« Fructala. Po ogledu lokalne tržnice in prostem času za kosilo se bomo odpeljali proti domovini,  kamor bomo prispeli v zelo poznih večernih urah.

O programu na kratko

Namestitev je poleg prevoza na daljših relacijah največji strošek izleta. Večina organizatorjev potovanj izbira hotele zgolj na podlagi najnižje cene. V Eol-u pri zbiri namestitve upoštevamo vse dejavnike (čas-sezono-sejemski termini, trajanje in namen izleta; lokalni prevoz-razdalje; udobje - cena) in gostom ponudimo namestitve, ki omogočajo optimalni izkoristek časa za primerno ceno.

Hotel v širšem centru Beograda

Hotel stoji v bližini cerkve Svetega Save in se ponaša s tremi zvezdicami. Sobe so pretežno dvoposteljne. Vse imajo lastno kopalnico. V ceno je vključen soliden kontinentalni samopostrežni zajtrk.

Hotel v strogem centru Novega Sada

Hotel je starejšega datuma, vendar njegova lokacija (strogi center Noveg Sada), prijaznost osebja in vlaganja v prenovo odtehtata »retro« dekor. Sobe so dvo, tri in štiri posteljne. Vse imajo lastno kopalnico. V ceno je vključen soliden kontinentalni samopostrežni zajtrk.                  

Nastanitev

Prevoz

Na avtobusnih izletih uporabljamo visoko krovna vozila, opremljena s klima napravo, hladilnikom, videom in vso varnostno opremo po evropskih predpisih.

 

Skladno z evropsko zakonodajo volan suka eden ali izmenoma dva izkušena voznika izbranega prevoznika.

 

Naloga voznika(kov) je predvsem varna vožnja, skrb za udobje potnikov in skupaj z turističnim vodnikom/spremljevalcem ubiranje pravih poti.

Skupino bo spremljal izkušen vodnik Gregor Majnik z dolgoletnimi izkušnjami iz turizma in povezanih dejavnosti.

 

Strokovni del bodo vodili lokalni vodniki, tehnologi ali lastniki obratov. Za vse, ki jim srbščina ne gre najbolje, bo poskrbel eden od vodnikov ali spremljevalcev z ustreznim prevodom.

 

Za turistična vodenja moramo v Srbiji obvezno najeti lokalnega vodnika z licenco.

Vodnik, spremljevalci, lokalni vodniki, ...

Cena pri najmanj 45 plačnikih:  153+20€ =173€

 

Cena pri najmanj 40 plačnikih:  163+20€ =183€€

 

Cene so na osebo v EUR in veljajo po pogojih na dan 2. 3. 2018.

             

V ceni je všteto: e-prijavnina, prevozi z avtobusom po programu (s cestninami in ostalimi stroški), nočitev z zajtrkom v tri posteljnih sobah, zavarovanja, takse in davki, stroški organizacije in izvedbe potovanja s pripravo strokovnega programa, prevajanje strokovnih ogledov, spremljanje (predstavnik agencije), stroški spremljevalcev (trije profesorji). Lokalno vodenje v Beogradu, vstopnina v Muzej zgodovine Jugoslavije. Obroki razen zajtrkov in degustacijskega kosila na salašu niso všteti v ceni. Doplačilo za vodenje v Novem Sadu je 4€ na osebo pri najmanj 20 udeležencih.

Cene

Rezervacije in prijave

Prijave sprejemamo na spletni strani www.eol.si, v naši poslovalnici, po telefonu 01 515 17 70 ali po E-mailu na naslov info@eol.si. Prijavnina preko spletne strani je vključena v ceno (ostale vrste prijav obračunano skladno s splošnimi pogoji). Odjave: 100 % storno stroški za odjave po potrditvi s strani agencije skladno s splošnimi pogoji za programe po naročili in zaključene skupine.

Obvestilo o potovanju

Obvestilo o potovanju boste prejeli najkasneje 10 dni pred odhodom. Če obvestila v omenjenem roku ne boste prejeli, se prosimo oglasite na prijavnem mestu, osebno ali po telefonu. Nepopolni ali nepravilni naslovi potnikov na prijavnici/voucherju, zaradi katerih obvestila ne pridejo pravočasno do naslovnika, se ne obravnavajo kot višja sila. Stroške, ki bi zaradi tega nastali, nosijo potniki.

Splošni pogoji

Splošni pogoji, navodila za potovanje in posebni pogoji za potovanja so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Veljajo določila za potovanje zaključenih skupin. Za odjave po potrditvi odhoda zaračunavamo celotne (100%) storno stroške skladno z našimi splošnimi pogoji za zaključene skupine, zato priporočamo zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen, smrt v družini, …) za več informacij o zavarovanjih klikni tukaj ).
Prijavnica
Avtorske pravice
Avtorji fotografij: Aleksandar Milutinović Vojvodina iz zraka, Gregor Majnik vse ostale 
Besedila: Gregor Majnik
Vse pravice pridržane

Navodila

Če ste se uspešno prijavili boste nadaljna navodila prejeli po e-pošti.

 

Če navodil ne prejmete lahko korespondenco prevrite na:

 

www.eol.si/bic-vp2018

 

 

Geslo za dostop ste prejeli v potrditveni E-pošti.

 

Plačilo prvega obroka

Ker je ekskurzija obvezna je odhod zagotovljen zato vas prosimo, da poravnate prvi obrok najkasneje do 10. 3. 2018

Navodila za plačilo.

Znesek: 73€
Rok plačila: (1. obrok): 10. 3. 2018
Naziv: Eol d.o.o.
Naslov: Alešovčeva 10, 1000 Ljubljana
Račun št.: SI 56 0201-3001-0562-440 (NLB d.d.)
Sklic: SI00 in številka mobilnega telefona, ki ste ga vpisali v prijavnico (npr. SI00 – 041-838-202)
Namen plačila: priimek in ime študenta
Koda namena: OTHR

 

POMEMBNO: Prosimo, da izpolnite nakazilo skladno z zgornjimi navodili in tako omogočite hitrejše in točno knjiženje vplačil.
 

Za vsa pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 01 515 17 70 ali po e-mailu na naslovu gregor.majnik@eol.si.

bottom of page