top of page
IMG_9139

TULLN 

Največja cvetlična razstava in vrtnarski sejem v Avstriji

 

3. september 2022

 

Vabimo vas na ogled mednarodnega sejma cvetja in vrtnarske tehnike, kjer na enem mestu najdete marsikaj koristnega za hišo in vrt.  Sprehod med imenitnimi vzorčnimi vrtovi bo poskrbel za navdih in množico svežih idej, ki jih bomo zlahka začeli udejanjati med bogato založenimi policami dveh vrhunskih vrtnarij.

 

Vabljeni!

 

Poudarki

Predvideni vodnik:  Gregor Zupan

POUDARKI
PROGRAM
Program potovanja

Sobota, 3. september 2022

 

Zgodaj zjutraj se bomo s turističnim avtobusom odpeljali iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most ob 3.30 zjutraj). Potniki se nam bodo pridružili še v Celju (dvorana Zlatorog ob 4.30), Slovenski Bistrici (Spar ob AC ob 5.00) in Mariboru (TC City ob 5.30).

Vožnjo bomo nadaljevali po avstrijski Štajerski mimo Gradca do Dunaja ter naprej do Tullna. Organizatorji so tudi tokrat pripravili pester vrtnarski sejem in hkrati omogočili ogled sosednjih vzorčnih vrtov: Garten Tulln. Ti so prvič odprli svoja vrata za deželno razstavo leta 2008, odtlej jih strokovnjaki skrbno dopolnjujejo. Našli boste raznolike ideje za svoje vrtove, dopolnjevali znanje o ekologiji vrtov in njihovih koristnih in škodljivih »prebivalcih« ali se pridružili sprehajalcem pri ogledu z razglednega stolpa. Vrtove so nekajkrat predstavljale tudi naša televizija in strokovne revije. Ljubitelji in strokovnjaki se tja zelo radi vračajo. Sejemska vstopnica dovoljuje le enkraten vstop, vendar bo dodatna možnost za potnike na naših avtobusih ogled in nakupi v eni od bližnjih kvalitetnih vrtnarij Prascac ali Starkl, ki sta nosilca visoke ravni hortikulturne ponudbe v Tullnu in okolici. Njihovo ponudbo si lahko vnaprej pogledate na spletu in želene rastline naročite; pripravljene vas počakajo v trgovini, kjer si jih lahko ogledate pred dokončnim nakupom. Popoldne nas bo čakal še krajši ogled Tullna: spomenik Nibelungom, mestno jedro z glavnim trgom, kužnim znamenjem, mestno hišo in farno cerkvijo Sv. Štefana ... in povratek proti Sloveniji. Mimo Dunaja se bomo z nekaj krajšimi postanki za osvežitev odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena                                                                               

 

Cena programa:

  • 71 € za odhod iz Ljubljane

  • 62 € za odhod iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja​

 

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom na opisani poti,

  • cestnine in parkirnine,

  • vstopnino na sejem in na vzorčne vrtove,

  • vodenje​

  • organizacijo potovanja ter DDV. 

 

Cena ne vključuje: 

  • dodatnih ogledov, prevozov, obrokov in vstopnin

Doplačilo za manjšo skupino: 8 €

Cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Popust za otroke:

  • otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama)

OPOMBA: Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.

CENA
VIDEO
Video utrinek
PRIJAVNICA

Prosimo za zgodnje prijave.

 

Pravočasna prijava potnikov je pogoj za zagotovitev predvidene cene prevozov, namestitev ter kvalitetne izpeljave programa.

 

 

bottom of page