top of page
Pordenone - Ortogiardino

PORDENONE - pomladanski vrtnarski sejem

 
Vrtni sejem ORTOGIARDINO 2023

 

4. in 11. marec 2023

 

Podajmo se skupaj v pomlad na SEJMU CVETJA IN VRTNARSKE TEHNIKE.

Cvetje, pomladanske čebulice, semena, sadike trajnic, vrtnarska oprema in pripomočki ter seveda prijetna družba! Dodajamo obisk  priznane zasebne vrtnarije SUSIGARDEN, s širokim izborom trajnic ter zaključni postanek v svetovljanskem Trstu.

 

Vabljeni!

 

Poudarki

Predvideni vodnik:  

POUDARKI
PROGRAM
CENA

Program potovanja

 

Sobota, 4./11. marec 2023

Na pot bomo krenili iz Maribora ob 5.30 izpred TPC City. Sopotniki se nam bodo pridružili ob 6.00 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in okrog 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most).

Vožnjo bomo s kakšnim vmesnim postankom nadaljevali preko vipavske doline v Furlanijo, mimo Palmanove in Portogruara, vse do mesta Pordenone, kjer bo naš poglavitni cilj ogled vrtnega sejma Ortogiardino. Po prihodu na sejmišče se bomo prepustili ogledom in nakupom pestre množice rastlin, čebulic ter raznovrstne kuhinjske in vrtnarske opreme. Razstavljavci nas bodo vabili z bogato ponudbo trajnic, grmovnic, s predlogi za zasaditev vrtov, vzdrževanje zelenic, pa tudi z degustacijami dobrot z različnih koncev Italije… Gotovo bomo avtobus dodobra založili s svežimi nakupi. Kdor bo želel, se bo lahko sprehodil do bližnjega centra mesteca Pordenone, ki je dovolj prijeten, da mu bomo namenili kratek postanek za kavo ali prigrizek, preden bomo znova sedli v avtobus in se odpeljali proti Sloveniji.

Na poti se bomo ustavili v priljubljeni vrtnariji v Aiellu, Susigarden, kjer smo že stalni gostje. Tudi tam bo priložnost za nakup kvalitetnih rastlin. Kot dolgoletnim strankam nam bosta pri nakupu z veseljem svetovala lastnika, izjemna strokovnjaka. Kaj vse ponujata v vrtnariji, si lahko vnaprej ogledate na njuni spletni strani: http://www.susigarden.com.

Tokrat bomo nadaljevali proti tržaški obali in se po slikoviti obalni cesti pripeljali mimo dvorca Miramare do Trsta. Krajši ogled mesta: Piazza d'Unita d'Italia z mestno hišo, bazilika sv. Justa, Kapitolski hrib, rimski amfiteater ... , in postanek za kakšen manjši nakup in krepčilo. Domov se bomo vrnili v večernih urah, polni svežih idej, kako v novi sezoni še polepšati svoje vrtove.

POMEMBNO:

 • Cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 €/osebo . 

 • V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Cena                                                                               

 

Cena programa:

 • 50 € za odhod iz Ljubljane

 • 57 € za odhod iz Maribora, Slovenske Bistrice in Celja

 

Cena vključuje:

 • prevoz s turističnim avtobusom na opisani poti,

 • cestnine in druge pristojbine,

 • vstopnino na sejem,

 • oglede po programu,

 • vodenje,

 • organizacijo potovanja ter DDV. 

 

Cena ne vključuje: 

 • dodatnih ogledov, prevozov, obrokov in vstopnin

 

Popust za otroke:

 • otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama)

OPOMBA: Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo pred odhodom.     

 

VIDEO
Video utrinek
PRIJAVNICA

Prosimo za zgodnje prijave.

 

Pravočasna prijava potnikov je pogoj za zagotovitev predvidene cene prevozov, namestitev ter kvalitetne izpeljave programa.

 

 

IMG_9058.JPG

Izpolni prijavnico in se nam pridruži!

IMG_3498.JPG
bottom of page