top of page

Slikoviti Pariz in čarobni Disneyland

Po naročilu pripravimo programe za posamezne družine
z  letalskimi, železniškimi ali cestnimi prevozi.
 
Pokličite nas na 01 515 17 70

Datum odhoda: 27. 6. 2020

 

Rok za prijave:  Podljašan do 17. 2. 2020

 

Trajanje izleta: 5 dni (3 dni na destinaciji)

 

Potnikov: najmanj 35, 40 ali 45

 

Cena: od 365€ 

 

Cena vključuje:

  • Storitve po programu

  • Vse vstopnine po programu

  • Dve nočitvi z zajtrkom

 

Poudarki:

  • Časovno in logistično usklajen program prilagojen vsaki skupini posebej

  • Kvalitetno vodenje in spremljanje

  • Hotel  v Disneyland Resort Paris

Podajte se z nami na doživljajski izlet v francosko prestolnico.
 
Spoznali bomo široke boulevarje, trge in znamenitosti "mesta luči", zapluli z ladjico po Seni, se vzpeli na Eiffelov stolp, prebrskali police v glamuroznem Galeries Lafayette in preizkusili parfume, obiskali nekdanji "trebuh Pariza", se sprehodili do Notre Dame - domovanje Quasimoda, se poklonili Napoleonu, ugriznili v bagetko in okusili francoske sire, uporabili sloviti Metro ali RER ter spoznali dela velikih umetnikov v Louvrskem dvorcu pod vodstvom muzejskega vodnika ali učitelja in se potopili v čudoviti svet barv impresionistov v muzeju Orsay. Seveda bomo imeli tudi obilico možnosti za preiskus znanja francoščine pri naročanju hrane, nakupovanju in zbiranju informacij.
 
Za dobro mero zabave bomo obiskali Disneyland in Disney Studios, kjer nas čaka obilica vlakcev smrti, vrtiljakov, atrakcij, predstav, delavnic in parad.

 

1. dan: NASVIDENJE SLOVENIJA

Popoldanski odhod iz Ljubljane in vstop na dogovorjeni lokaciji. Dnevno nočna vožnja s postanki do Francije.

 

 

2. dan: BONJOUR DISNEYLAND PARIS (Dobro jutro Disneyland Paris)

Celodnevni obisk Disneylanda in Disneyjevih studiev. Po želji tematski jezikovni programi: glasba, fizika, podjetništvo (ang./fr.) ali za doplačilo jezikovna delavnica Magic Music Days & Disney Performing art workshop. Čas za večerjo. Namestitev in prenočevanje.

 

3. dan: PARIZ

Zajtrk. Celodnevni avtobusni ogled Pariza s postanki za oglede (npr. Napoleonove grobnice), vzpon na Eiffelov stolp (2. nad - po dogovoru in za doplačilo 3. nadstropje ), plovba s turistično ladjo po Seni (vodenje v angleščini ali francoščini), čas za kosilo, zunanji ogled bivališča notredamskega zvonarja (katedrala Notre Dame), za konec pa še obisk boemskega Montmartra. Čas za večerjo. Prenočevanje.

 

4. dan: PARIZ 

Zgoden zajtrk. Prevoz in vodeni ogled muzejev Louvre ali d'Orsey (impresionisti). Sprehod po Parizu. Čas za kosilo in nakupe spominkov. Ogled parfumskega muzeja z jezikovno delavnico - igro ugibanja vonjav. Nadaljevanje zunanjih ogledov z zaključkom na slovitih Champs-Élysées. Odhod proti domovini. Postanek za večerjo.

 

5. dan: DOBER DAN LJUBLJANA

Nadaljevanje nočne vožnje s postanki za osvežitev in zajtrk. Prihod na izhodišče izleta zgodaj popoldan.

Okvirni program izleta

Program ogledov je okviren in ga prilagodimo vsaki skupini posebej glede na proste kapacitete na dejavnostih, starost udeležencev in poznavanje posamezne teme ali jezikovno predznanje. Pridržujemo si pravico do spremembe zaporedja in zamenjave ogledov v dogovoru z naročnikom glede na potrjene rezervacije v muzejih in atrakcijah.

Nastanitev

Hotel Disneyland Resort Paris. Besedilo v pripravi.

Prevoz

Na avtobusnih izletih uporabljamo visoko krovna vozila, opremljena s klima napravo, hladilnikom, videom in vso varnostno opremo po evropskih predpisih.

 

Skladno z evropsko zakonodajo volan suka eden ali izmenoma dva izkušena voznika izbranega prevoznika.

 

Naloga voznika(kov) je predvsem varna vožnja, skrb za udobje potnikov in skupaj z turističnim vodnikom/spremljevalcem ubiranje pravih poti.

Skupino bo predvidoma vodil Gregor, avtor programa z skoraj tridesetletnimi vodniškimi in še daljšimi organizacijskimi izkušnjami. V kolikor zaradi zasedenosti ne bo mogel voditi vaše skupine, ga bo zamenjal naš sodelavec Urban, prekaljen vodnik s petnajstletnimi vodniškimi izkušnjami, odličen prevajalec in poznavalec Francije. Lokalna vodenja in dejavnosti (delavnice) izvajajo registrirani lokalni ali slovenski vodniki, usposobljeno osebje muzejev (kustosi, kuratorji, predavatelji/animatorji), Eolov spremljevalci (doplačilo glej nižje), pedagogi vaše šole in vaditelji. Za varnost, primerno vedenje in pridobivanje jezikovnega znanja mladih gostov bodo skrbeli spremljevalci in/ali pedagogi vaše šole.

Vodnik, spremljevalci, lokalni vodniki, ...

Okvirna cena

Cena pri najmanj 45 plačnikih:  365€

 

Cena pri najmanj 40 plačnikih:  395€

 

Cena pri najmanj 35 plačnikih:  429€

 

Cene so na osebo v EUR in veljajo po pogojih na dan 19. 12. 2019.

               

Cena osnovnega paketa za mlade potnike vključuje: Osnovni paket za mlade potnike: avtobusni prevoz Ljubljana–Disneyland-Pariz –Ljubljana, cestnine in okoljske takse, lokalne avtobusne prevoze po programu s parkirninami in lokalnimi dovolilnicami, 2x namestitev v izbranem hotelu v več posteljni sobi (TWC, TV,..), 2x zajtrk, turistične takse, zavarovanje po ZSRT, spremljanje in zunanja vodenja, stroške osnovnega aranžmaja spremljevalcev/pedagogov - (skladno s šolsko zakonodajo, 1 odrasla oseba na 15 učencev), rezervacijske stroške za storitve po programu, davke, prispevke, pripravo, organizacijo in izvedbo izleta.

 

Vstopnine, ipd.: Disneyland Resort Paris (1 dan dva parka- Disneyland in Disneyjevi studii), panoramska vožnja z ladjo, rezervacije stroške, prevoze z lokalnimi prevoznimi sredstvi po programu.

 

Dodatne dogovorjene storitve in ugodnosti: Prijavnino (individualne prijave in plačevanja, glej splošne pogoje) in stroške obročnega odplačevanja (največ tri obroke do 30 dni pred odhodom).

 

Priporočamo doplačilo za najem brezžični sistema za audio vodenje skupin (slušalka s sprejemnikom za vsakega gosta, mikrofon z oddajnikom za vodnika), ki omogoča enako slišnost vsem gostom (6€)  in lokalnega vodenja (kustos) v Louvrskem muzeju 5-7€ (mogoče le, če se za storitev - vsako posebej - odloči celotna skupina, glej prijavnico) .

 

Cena ne vključuje: obrokov razen dveh zajtrkov v hotelu, Eiffelov stolp – (doplačilo za dvigalo v drugo nadstropje 3€, doplačilo za dvigalo v tretje nadstropje 7€, doplačila za tri (29€), dvo ali enoposteljne sobe (na vprašanje), po želji ali če gost nima zadostnega števila sostanovalcev (glej splošne pogoje), napitnin, osebne porabe honorarja študenta spremljevalca (37€/osebo pri 45 plačnikih),…

 

Zavarovanja po želji: zavarovanje z asistenco CORIS 10€/6€, zavarovanje odpovedi potovanja (6% vrednosti celotnega aranžmaja).

 

Nekaj informativnih cen: Eifflov stolp 26,60 €/osebo, ladja po Seni 12 -15€, vstopnina v Versailles pribl. 27 €, Eurodisney 1 dan en park: odrasli 79-59 €, otroci od 3 do 11 let 73- 54 €, park Astérix: odrasli 45 €, otroci od 3 do 11 let 35 €, Louvre ali Orsay 9,5 €, ogled kabareja 60–130 €, 10 vozovnic za mestni promet 15,20 €, dodatni obroki 13-15/obrok;

Rezervacije in prijave

Rezervacije in prijave sprejemamo na spletni strani WWW.EOL.SI in izjemoma telefonsko. Ob prijavi plačate prvi del varščine, po potrditvi odhoda drugi del varščine, preostali del v dveh obrokih do 30 dni pred odhodom na račun Eol-a.
V primeru zamude plačil obračunamo zamudne obresti in stroške izterjave.

Splošni pogoji

Splošni pogoji, navodila za potovanje in posebni pogoji za potovanja so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Veljajo določila za potovanje zaključenih skupin. Za odjave po potrditvi odhoda zaračunavamo celotne (100%) storno stroške skladno z našimi splošnimi pogoji za zaključene skupine, zato priporočamo zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen, smrt v družini, …) za več informacij o zavarovanjih klikni tukaj ).
Potrditev
bottom of page