top of page

Pariz, Versailles in Disneyland

Podajte se z nami na doživljajski izlet v francosko prestolnico.
 
Spoznali bomo široke boulevarje, trge in znamenitosti "mesta luči", zapluli z ladjico po Seni, se vzpeli na Eiffelov stolp, prebrskali police v glamuroznem Galeries Lafayette in preizkusili parfume, obiskali nekdanji "trebuh Pariza", pokukali v Notre Dame - domovanje Quasimoda, izmerili Versailles - palačo Sončnega kralja, ugriznili v bagetko in okusili francoske sire, uporabili sloviti Metro in RER ter spoznali dela velikih umetnikov v Louvrskem dvorcu.
 
Za dobro mero zabave bomo obiskali Disneyland in/ali Disney Studios, kjer nas čaka oblica vlakcev smrti, vrtiljakov, atrakcij, predstav, delavnic in parad.

 

Po naročilu pripravimo programe za posamezne družine
z  letalskimi, železniškimi ali cestnimi prevozi.
 
Pokličite nas na 01 515 17 70

Datum odhoda: Po dogovoru

 

Rok za prijave: čim preje tem bolje

 

Trajanje izleta: 5 dni (3 dni na destinaciji)

 

Potnikov: najmanj 40 ali 45

 

Cena:  na vprašanje

 

Cena vključuje:

  • Storitve po programu

  • Vse vstopnine po programu

  • Dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3*

 

Poudarki:

  • Časovno in logistično usklajen program

  • Kvalitetno vodenje in spremljanje

  • Hotel 3* v Disneyland Resort Paris

1. dan: NASVIDENJE SLOVENIJA

Odhod v popoldanskih urah. Dnevno nočna vožnja s postanki do Baden - Badna in naprej.

 

 

2. dan: BONJOUR DISNEYLAND PARIS (Dobro jutro Disneyland Paris)

Celodnevni obisk Disneylanda ali Disney Studios. Po želji tematski jezikovni programi: glasba, fizika, podjetništvo (Ang./Fr.) ali za doplačilo Jezikovna delavnica Magic Music Days & Disney Performing Art Workshop. Nastanitev in prenočevanje.

 

3. dan: PARIZ in VERSAILLES

Po zajtrku se bomo podali na poldnevni avtobusni ogled Pariza s postanki za ogled bivališča notredamskega zvonarja (katedrala Notre Dame). Popoldan si bomo privoščili izlet v Versailles in ogled dvorca Ludvika XIV., zvečer, za lep zaključek dneva pa še obisk boemskega Mont Martra. Po dogovoru in za doplačilo lahko organiziramo večerjo v francoski restavraciji pod Mont Martrom. V hotel se bomo vrnili pozno zvečer.

 

4. dan: PARIZ - STRASBOURG

Tudi ta dan se bomo po obilnem zajtrku podali na potep po Parizu, ki ga bomo začeli z obiskom pri Mona Lizi (Louvre) in nadaljevali z vodenim sprehodom. Popoldan bomo ogled nadaljevali z vzponom v drugo nadstropje Eiffelovega stolpa (po želji in za doplačilo 3. nad.) in panoramsko vožnjo po Seni. Za zaključek si bomo vzeli še čas za sprehod po slovitih Champs-Élysées in nato odrinili proti domu.

 

5. dan: DOBER DAN LJUBLJANA

Nadaljevanje nočne vožnje proti domovini. Prihod na izhodišče izleta v popoldanskih urah.

Program izleta

Program je vzorčen in ga bomo v celoti prilagodili vsaki skupini posebej glede na kraj odhoda, lokacijo hotela, izbrane teme, proste termin atrakcij ali muzejev,  predznanje udeležencev in strukturo skupine.

Nastanitev (predvidoma)

Hotel je umeščen v sklop Dineyland Resort Paris. Po prenovi je lansko leto pridobil tretjo zvezdico.

 

Zgrajen in opremljen je v francoskem stilu iz začetka 19. stoletja. Stoji v bližini golf igrišča Disneyland in vhoda v oba zabaviščna parka.

 

Ima prostorno jedilnico, kjer si postrežete z zajtrkom in večerjo bifejskega tipa. V sklopu hotela so poleg restavracije še igralni kotiček, letni vrt in bar. Sobe so ena do štiri posteljne (TWC, TV,..). Družinske sobe namenjene našim mladim potnikom so opremljene s pogradom primernim za otroke, najstnike in odrasle. 

 

Hotel priporočamo tudi družinam z majhnimi otroki.

Prevoz

Na avtobusnih izletih uporabljamo visoko krovna vozila, opremljena s klima napravo, hladilnikom, videom in vso varnostno opremo po evropskih predpisih.

 

Skladno z evropsko zakonodajo volan suka eden ali izmenoma dva izkušena voznika izbranega prevoznika.

 

Naloga voznika(kov) je predvsem varna vožnja, skrb za udobje potnikov in skupaj z turističnim vodnikom/spremljevalcem ubiranje pravih poti.

Skupino bo predvidoma vodil Gregor, avtor programa z dvajsetletnimi vodniškimi in še daljšimi organizacijskimi izkušnjami. V kolikor zaradi zasedenosti ne bo mogel voditi vaše skupine, ga bo zamenjal naš sodelavec Urban, prekaljen vodnik s petnajstletnimi vodniškimi izkušnjami, odličen prevajalec in poznavalec Francije. Lokalna vodenja in dejavnosti (delavnice) izvajajo registrirani lokalni ali slovenskii vodniki, usposobljeno osebje muzejev (kustosi, kuratorji, predavatelji/animatorji), spremljevalci - pedagogi in vaditelji. Za varnost, primerno vedenje in pridobivanje jezikovnega znanja mladih gostov bodo skrbeli spremljevalci-pedagogi.

Vodnik, spremljevalci, lokalni vodniki, ...

Okvirne cene

Cena pri najmanj 45 plačnikih:  329€

Cena pri najmanj 40 plačnikih:  349€

Cene so na osebo v EUR in veljajo po pogojih na dan 10. 10. 2018. Zaradi časovne oddaljenosti se lahko cene nekoliko zvišajo na račun višjih vstopnin.

               

Cena osnovnega paketa za mlade potnike vključuje: Prijavnino, avtobusni prevoz Škofja Loka – Disneyland - Pariz – Škofja Loka; lokalne avtobusne prevoze po programu, prevoz v Paris – Versailles – Paris, cestnine, okoljske takse, cestninama, lokalne dovolilnice, pristojbine, prevoze z lokalnimi prevoznimi sredstvi (metro/RER), 2x nastanitev v izbranem hotelu v družinski sobi (TWC, TV, ...), 2x zajtrk, turistično takso, osnovno turistično zavarovanje, spremljanje in zunanja vodenja - ogled Pariza in Versailles-a, stroške osnovnega aranžmaja spremljevalcev/pedagogov (samo pri skupinah otrok in najstnikov), administrativne stroške, rezervacijske stroške (muzeji, atrakcije), DDV, pripravo jezikovnega programa, pripravo, organizacijo in izvedbo izleta, vstopnine po programu vključno z vstopnino v Disneyland.

 

Cena ne vključuje: obrokov razen 2x zajtrk,  osebne porabe, napitnin, doplačila za prevoz v 3. nadstropje Tour Eiffel 9€, ….

 

Zavarovanja po želji: zavarovanje z asistenco CORIS 10€/6€, zavarovanje odpovedi potovanja (6% vrednosti celotnega aranžmaja).

 

Nekaj informativnih cen: Eifflov stolp 18,00 €/osebo, ladja po Seni 12 -16€, vstopnina v Versailles pribl. 17 €, vstopnina v vrtove 10€ Eurodisney: odrasli od 59 €, otroci od 3 do 11 let od 54 €, park Astérix: odrasli od55 €, otroci od 3 do 11 let 45 €, Louvre ali Orsay 9,5 €, ogled kabareja 60–130 €, 10 vozovnic za mestni promet 15,20 €, dodatni obroki 13-15/obrok;

Rezervacije in prijave

Rezervacije in prijave sprejemamo na WWW.EOL.SI, po telefaksu na številko 01 515 17 75 in izjemoma telefonsko. Ob prijavi plačate prvi del varščine, po potrditvi odhoda drugi del varščine, preostali del v dveh obrokih do 30 dni pred odhodom na račun Eol-a.
V primeru zamude plačil obračunamo zamudne obresti in stroške izterjave.

Splošni pogoji

Splošni pogoji, navodila za potovanje in posebni pogoji za potovanja so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Veljajo določila za potovanje zaključenih skupin. Za odjave po potrditvi odhoda zaračunavamo celotne (100%) storno stroške skladno z našimi splošnimi pogoji za zaključene skupine, zato priporočamo zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen, smrt v družini, …) za več informacij o zavarovanjih klikni tukaj ).
Prijavnica
bottom of page