top of page

Paris in Disneyland; odhod iz Maribora

Po naročilu pripravimo programe za posamezne družine
z  letalskimi, železniškimi ali cestnimi prevozi.
 
Pokličite nas na 01 515 17 70

Datum odhoda:  7. 11. 2018

 

Rok za prijave: 9. 10. 2018

 

Trajanje izleta: 5 dni (3 dni na destinaciji)

 

Potnikov: najmanj  40 ali 45

 

Cena: od 323€

 

 

Poudarki:

  • Časovno in logistično usklajen program 

  • vstopnini v Disneyland (1 dan - 2 parka) in Tour Eiffel 2. nad. sta vključeni v ceni

  • panoramska vožnjo po Seni je vključena v ceni

  • program po željah skupine

  • 3 profesorji/spremljevalci na skupino

  • Nastanitev v hotelu 3* v Disneyland resort Pariz

Podajte se z nami na doživljajski izlet v francosko prestolnico.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na jezikovno - doživljajskem izletu v francosko prestolnico. Spoznali bomo široke boulevarje, trge in znamenitosti "mesta luči", zapluli z ladjico po Seni, se vzpeli na Eiffelov stolp, prebrskali police v glamuroznem Galeries Lafayette in preizkusili parfume, obiskali nekdanji "Trebuh Pariza", pokukali v Notre Dame - domovanje Quasimoda, se "osebno" srečali s slavnimi prebivalci Pariza, upodobljenimi v vosku, ugriznili v bagetko in okusili francoske sire, uporabili sloviti Metro in RER.
 
Za dobro mero zabave bomo obiskali Disneyland in Disney Studios, kjer nas čaka obilica vlakcev smrti, vrtiljakov, atrakcij, predstav, delavnic in parad.

 

1. dan: NASVIDENJE SLOVENIJA

Popoldanski odhod iz Ljubljane in vstopi na dogovorjenih lokacijah. Dnevno nočna vožnja s postanki do Francije.

 

 

2. dan: BONJOUR DISNEYLAND PARIS (Dobro jutro Disneyland Paris)

Celodnevni obisk Disneylanda in Disneyjevih studiev. Po želji tematski jezikovni programi: glasba, fizika, podjetništvo (ang./fr.) ali za doplačilo jezikovna delavnica Magic Music Days & Disney Performing art workshop. Čas za večerjo . Prenočevanje.

 

3. dan: PARIZ

Po zajtrku se bomo podali na celodnevni vodeni avtobusni ogled Pariza s postanki za ogled bivališča notredamskega zvonarja (katedrala Notre Dame), jezikovno delavnico - igro ugibanja vonjav v parfumarskem muzeju in ogled muzeja voščenih lutk Musée Grévin (plačilo neposredno ponudniku). Za lep zaključek dneva si bomo privoščili obisk boemskega Mont Martra. Pozen prihod v hotel in prenočevanje.

 

4. dan: PARIZ 

Tudi ta dan se bomo po zajtrku podali na potep po Parizu, ki ga bomo začeli z obiskom pri Mona Lizi (Muzej Louvre), nadaljeval z vzponom v drugo nadstropje Eiffelovega stolpa (po želji in za doplačilo prevoz z dvigalom v 3. nadstropje) in panoramsko vožnjo po Seni in zaključili s sprehodom po slovitih Champs-Élysées  ali izbrani četrti (npr. Quartier latin).

 

5. dan: DOBER DAN MARIBOR

Nadaljevanje nočne vožnje s postanki za osvežitev in zajtrk. Prihod na izhodišče izleta zgodaj popoldan.

Program izleta

Program ogledov je okviren in ga prilagodimo vsaki skupini posebej glede na proste kapacitete na dejavnostih, starost udeležencev in poznavanje posamezne teme ali jezikovno predznanje. Pridržujemo si pravico do spremembe zaporedja in zamenjave ogledov v dogovoru z naročnikom glede na potrjene rezervacije v muzejih in atrakcijah.

Nastanitev

Hotel je umeščen v sklop Dineyland Resort Paris. Letos praznuje prvi rojstni dan!

Je ena zadnjih pridobitev francoske verige hotelov v lasti mednarodnega sklada in sodi v novo generacijo hotelov, ki po novi kategorizaciji dosegajo kavliteto treh zvedic.

Hotel ima prostorno jedilnico, kjer si lahko gostje postrežejo z zajtrkom  bifejskega tipa. V sklopu hotela so poleg restavracije še igralni kotiček, letni vrt in bar. Sobe so ena do štiri posteljne (TWC, TV,..). Družinske sobe namenjene našim mladim potnikom so opremljene s pogradom primernim za otroke, najstnike in odrasle. 

 

Hotel priporočamo tudi družinam z majhnimi otroki.

Prevoz

Na avtobusnih izletih uporabljamo visoko krovna vozila, opremljena s klima napravo, hladilnikom, videom in vso varnostno opremo po evropskih predpisih.

 

Skladno z evropsko zakonodajo volan suka eden ali izmenoma dva izkušena voznika izbranega prevoznika.

 

Naloga voznika(kov) je predvsem varna vožnja, skrb za udobje potnikov in skupaj z turističnim vodnikom/spremljevalcem ubiranje pravih poti.

Fotografije so simbolne

Skupino bo predvidoma vodil Gregor, avtor programa z skoraj tridesetletnimi vodniškimi in še daljšimi organizacijskimi izkušnjami. V kolikor zaradi zasedenosti ne bo mogel voditi vaše skupine, ga bo zamenjal naš sodelavec Urban, prekaljen vodnik s petnajstletnimi vodniškimi izkušnjami, odličen prevajalec in poznavalec Francije. Lokalna vodenja in dejavnosti (delavnice) izvajajo registrirani lokalni ali slovenski vodniki, usposobljeno osebje muzejev (kustosi, kuratorji, predavatelji/animatorji), spremljevalci - pedagogi in vaditelji. Za varnost, primerno vedenje in pridobivanje jezikovnega znanja mladih gostov bodo skrbeli spremljevalci-pedagogi.

Vodnik, spremljevalci, lokalni vodniki, ...

Cene

Cena pri najmanj 45 plačnikih:  323€

 

Cena pri najmanj 40 plačnikih:  349€

Cene so na osebo v EUR in veljajo po pogojih na dan 26. 9. 2018.

               

Cena osnovnega paketa za mlade potnike vključuje: prijavnino, če je prijava skupinska in korespondenca poteka elektronsko (seznam z vsemi podatki v e-obliki, e-obveščanje, e-računi, individualna plačila z bančnim nakazilom), avtobusni prevoz Maribor – Pariz – Maribor s cestninami in okoljskimi taksami, avtobusne prevoze v Parizu po programu s parkirninami in lokalnimi dovolilnicami, prevoze z lokalnimi prevoznimi sredstvi (Metro) po programu, 2x namestitev v izbranem hotelu v več posteljni sobi (TWC, TV, …), 2x zajtrk, turistične takse, osnovno turistično zavarovanje, spremljanje (trije pedagogi na skupino skladno s šolsko zakonodajo), turističnega spremljevalca/vodnika z licenco, vodenje zunanjih ogledov in panoramskega ogleda Pariza, vstopnino v Disneyland in Disney Studios, vstopnino za vzpon v 2. nadstropje Tour Eiffel, plovbo z ladjico po Seni, agencijske stroške, vse rezervacijske stroške (muzeji, atrakcije,… po programu), davke, prispevke, pripravo strokovnega in turističnega programa, pripravo, organizacijo in izvedbo izleta.
Dodatna brezplačna storitev: Fotografiranje in snemanje na izletu. Vse fotografije, ki jih bomo posneli na izletu bodo naročnikom storitve dostopne pri spremljevalcih in/ali na spletu (glej prijavnico in pogoje uporabe storitve v prilogi).
 
Doplačila po želji na licu mesta ob predhodni prijavi (nevedni so najvišji zneski, če uspemo dobiti nižje cene razliko vrnemo): doplačilo za prevoz z dvigalom iz 2. v 3. nad. Tour Eiffel 5-9€ (dostop je pogojen z vremenskimi pogoji in zasedenostjo znamenitosti), za vstopnino v Musée Grévin 12-15€.
Cena ne vključuje: kosil, večerij in dveh zajtrkov, strošek dodatnega spremljevalca brez honorarja 12€ (če ga zahteva šola/skupina), osebne porabe, napitnin, po želji za doplačila lahko naročite dvo ali tri posteljno sobo.
Pojasnilo: doplačilo za štiri posteljno sobo obračunamo skladno s splošnimi pogoji, če gost nima zadostnega števila sostanovalcev (parno število potnikov oziroma razdelitev na deške in dekliške sobe). Po dogovoru se lahko takšno doplačilo krije solidarnostno znotraj skupine. Znesek obračunamo pri zadnjem obroku plačila.
Ocenjeni strošek za prehrano je od 60€ - 80€ če ima mladi potnik s seboj večerjo 1. dan, ter zajtrk in kosilo za 2. dan potovanja. Bolj ješči naj imajo s seboj večjo zalogo nepokvarljive hrane ali kakšen evro več.
 
Dodatna zavarovanja po želji: zavarovanje z asistenco CORIS 10€/6€, zavarovanje odpovedi potovanja (6% vrednosti celotnega aranžmaja). Splošni pogoji zavarovanj so objavljeni na http://www.eol.si.
 
Plačilni pogoji: varščina + prvi obrok skupaj 150€ ob prijavi, najkasneje do 9. 10. 18, ostalo do 5. 11. 18.
 
Splošni pogoji so na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Za ta program veljajo pogoji za skupinska potovanja po meri. Za odjave po potrditvi odhoda s strani organizatorja potovanja zaračunamo 100% storno stroške (glej splošne pogoje).

 

Nekaj informativnih cen: Eifflov stolp 18,00 €/osebo, ladja po Seni 12 -13€, vstopnina v Versailles pribl. 17 €, Eurodisney 1 dan en park: odrasli 59 €, otroci od 3 do 11 let 54 €, park Astérix: odrasli 45 €, otroci od 3 do 11 let 35 €, Louvre ali Orsay 9,5 €, ogled kabareja 60–130 €, 10 vozovnic za mestni promet 15,20 €, dodatni obroki 13-15/obrok;

Rezervacije in prijave

Rezervacije in prijave sprejemamo na spletni strani WWW.EOL.SI in izjemoma telefonsko. Ob prijavi na poziv plačate prvi del varščine, po potrditvi odhoda drugi del varščine, preostali del v obrokih do 30 dni pred odhodom na račun Eol-a. V primeru zamude plačil obračunamo zamudne obresti in stroške izterjave po odvetniški tarifi.

Splošni pogoji

Splošni pogoji, navodila za potovanje in posebni pogoji za potovanja so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Veljajo določila za potovanje zaključenih skupin. Za odjave po potrditvi odhoda zaračunavamo celotne (100%) storno stroške skladno z našimi splošnimi pogoji za zaključene skupine, zato priporočamo zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen, smrt v družini, …) za več informacij o zavarovanjih klikni tukaj ).
Prijavnica
bottom of page