top of page
V sodelovanju s stroko smo pripravili enodnevno strokovno ekskurzijo v Avstrijo.

Ogledali si bomo dva proizvodna obrata v bližini Gradca, kjer je poleg samih procesov zanimiv tudi pristop do javnosti in način promocije izdelkov ter blagovne znamke.

 

Podjetja s svojimi imeni in proizvodi vstopajo na tržišče tudi kot turistično blago oziroma storitev.

 

Učinek je trojni; povečuje se prepoznavnost blagovne znamke in prodaja v tovarniških trgovinah, hkrati pa storitev degustacije in ogledov proizvodnje služi kot zanimava izvenpenzionska ponudba za individualne ali skupinske goste.     

 

DSC_1525
DSC_1515(2)
DSC_1520(2)
DSC_1531(2)
DSC_1608(2)
DSC_1601
DSC_1547(2)
DSC_0123(2)
DSC_0136(2)
1-vulcano
DSC_0116(2)
DSC_1654(2)
Gradec-Advent (1)
Gradec-Advent (2)
Gradec-Advent (6)

Strokovna ekskurzija v Gradec-mesni izdelki, destilacija...

Šifra potovanja # GR20191205

Datum odhoda: 5. 12. 2019

 

Rok za prijave: 22. 11. 2019

 

Trajanje izleta: 1 dan

 

Potnikov: najmanj 35 ali 45

 

Cena: od 48€

Poudarki:

  • Vodeni mesno predelovalnega obrata

  • Vodeni ogled destilarne z degustacijo

  • Vodeni ogled trgovine brez emblaže

 

Podobni izleti:

  • Obisk prehrambnega sejma SIAL v Parizu

  • Chianti in oljke – okusi Toscane

  • Po sledeh francoskih sirov

  • Strassbourg in proizvodni procesi, vino, pivo in čokolada

 

Vse fotografije so simbolne

Na strokovno ekskurzijo se bomo podali z avtobusom iz Maribora v jutranjih urah. Po prestopu meje (ne pozabite vzeti s seboj veljavnega osebnega dokumenta in evropske zdravstvene kartice) bomo nadaljevali pot po avtocesti proti Gradcu.

Naš prvi strokovni ogled bomo imeli v družinski žganjekuhi, kjer nas bo predvidoma pričakala soproga lastnika obrata. Predstavila nam bo tehnologijo pridelave žganja in kisa, ter razvoj in vizijo podjetja. Ogled bomo zaključili s pokušino balzamičnega kisa in obiskom tovarniške trgovine.

Po krajši vožnji bo sledil ogled proizvodnje mesnih izdelkov. Ob strokovni razlagi si bom ogledali muzej, svinjak, degustacijski prostor in tovarniško trgovino. Spoznali bomo poseben način reje pitancev, ki daje odlične prodajne rezultate v kombinaciji z ustrezno promocijo in strategijo razvoja blagovne znamke.

Po ogledu bomo pot nadaljevali do Graz-a,  štajerske (avstrijske)  prestolnice z izvornim slovenskim imenom Gradec (mali grad). Vzeli si bomo čas za kosilo, vodeni ogled trgovine brez embalaže, samostojno raziskovanje tega zanimivega univerzitetnega mesta in tradicionalnega božičnega sejma.

Pozno popoldan se bomo odpravili proti domovini in v Maribor prispeli v večernih urah.

O programu na kratko

Program je sestavljen tako, da kar najbolje izkoristimo termine strokovnih ogledov.
Pridržujemo si pravico do spremembe zaporedja ogledov.

 

Prevoz

Na avtobusnih izletih uporabljamo visoko krovna vozila, opremljena s klima napravo, hladilnikom, videom in vso varnostno opremo po evropskih predpisih.

 

Skladno z evropsko zakonodajo volan suka eden ali izmenoma dva izkušena voznika izbranega prevoznika.

 

Naloga voznika(kov) je predvsem varna vožnja, skrb za udobje potnikov in skupaj z turističnim vodnikom/spremljevalcem/vodjo poti ubiranje pravih poti.

Fotografije so simbolne.

Skupino bodo spremljali in vodili predavatelji Višje strokovne šole. 


Strokovni del bodo vodili lokalni vodniki, tehnologi ali lastniki obratov.

 

Vodnik, spremljevalci, lokalni vodniki, ...

Cene

Cena pri najmanj 40 plačnikih:  48€ 

Cena pri najmanj 35 plačnikih:  51

Cene so na osebo v EUR in veljajo po pogojih na dan 11. 11. 2019.

             

V ceni je všteto: prijavnina ob elektronski prijavi (E-prijavnica) in plačilu preko elektronske banke, prevozi z avtobusom po programu (s cestninami in ostalimi stroški), gratis za vodjo poti, zavarovanja po ZSRT, takse, davki, stroški organizacije izvedbe potovanja s pripravo strokovnega programa z vstopninami in degustacijami (21€).

 

Rezervacije in prijave

Rezervacije in prijave sprejemamo elektronsko preko E-prijavnice (glej spodaj) in ob doplačilu prijavne 12€ po telefonu 01 515 17 70 ali E-pošti na naslov gregor.majnik@eol.si.

Plačlo: ob prijavi 100% za zneske manjše od 100€ - veljajo pogoji za zaključene skupine.

Odjave: 100 % storno stroški za odjave po potrditvi odhoda s strani agencije.

Obvestilo o potovanju

Obvestilo o potovanju boste prejeli najkasneje 7 do 10 dni pred odhodom. Če obvestila v omenjenem roku ne boste prejeli, se prosimo oglasite na prijavnem mestu, osebno, po telefonu ali pošljite elektronsko pošto s povratnico. Nepopolni ali nepravilni naslovi potnikov na prijavnici/voucherju, zaradi katerih obvestila ne pridejo pravočasno do naslovnika, se ne obravnavajo kot višja sila. Stroške, ki bi zaradi tega nastali, nosijo potniki.

Splošni pogoji

Splošni pogoji, navodila za potovanje in posebni pogoji za potovanja so sestavni del programa in so vam kot posebna tiskana priloga na voljo v naši poslovalnici ali na http://www.eol.si. Veljajo določila za potovanje zaključenih skupin. Za odjave po potrditvi odhoda zaračunavamo celotne (100%) storno stroške skladno z našimi splošnimi pogoji za zaključene skupine, zato priporočamo zavarovanje odpovedi potovanja (bolezen, smrt v družini, …) za več informacij o zavarovanjih klikni tukaj ).
Prijavnica
bottom of page