top of page
IMG_6975.JPG

FREISING

 
Vrtni sejem v Freisingu

 

7. maj 2016

 

V slikovitem bavarskem mestecu Freising vsako leto pripravijo pravi praznik za ljubitelje vrtov in rastlinja. Obiskovalci lahko razstavljene rastline, ki se jim usedejo v srce, kvalitetne okraske, vrtnarske pripomočke in opremo tudi kupijo. Tudi letos bomo obiskali jubilejni, že 20. sejem 'Freisinger Gartentage.' V prijetni družbi bo priložnosti za izmenjavo vtisov, izkušenj in mnenj obilo, ponovno se nam obeta lep, pester dan.

 

Vabljeni!

 

V SODELOVANJU Z AGENCIJO:
Picture 036.jpg
IMG_6936.JPG
IMG_6932.JPG
IMG_6938.JPG
IMG_7043.JPG
IMG_6923.JPG
IMG_6918.JPG
IMG_0209.JPG
IMG_6917.JPG
IMG_6916.JPG
IMG_0225.JPG
IMG_0216.JPG
Picture 073.jpg
IMG_7002.JPG
Picture 003.jpg
IMG_7017.JPG
IMG_7028.JPG
IMG_6990.JPG
IMG_7014.JPG
IMG_7008.JPG
IMG_6987.JPG
IMG_6947.JPG
IMG_6977.JPG
IMG_6975.JPG
IMG_6969.JPG
Poudarki

Če bo prijav za avtobus premalo, bomo prijavljenim ponudili možnost potovanja s kombijem z dovolj prostora za rastline. 

POUDARKI
MENI
Program potovanja

 

Sobota, 7. maj 2016

 

Znova bomo majsko soboto preživeli v prijetni družbi razstavljavcev iz različnih koncev Evrope. Poudarjena strokovna tema so tokrat rododendroni. Posebna pozornost bo letos namenjena Rusiji in njenim vrtovom.

 

Gospa Anita Fischer, glavna organizatorka in duša vrtnih dni v Freisingu, se od naših prvih obiskov vedno iskreno razveseli tudi vseh gostov iz Slovenije.

 

Našo pozornost si zaslužijo tako razstavni prostori sejma, kot urejeno, zgodovinsko bogato in živo mesto. V marsikaterem pogledu so močne povezave s Slovenijo tako v preteklosti kot danes.

 

Zgodaj zjutraj bo odhod avtobusa z zbirnega mesta na Dolgem mostu v Ljubljani, vožnja čez Gorenjsko do predora Karavanke in naprej po Koroški in Solnograški do Nemčije. Mimo Kimskega jezera in Münchna se bomo pripeljali do Brižinja (Freising) in obiskali sejem »20. FREISINGER GARTENTAGE«.

 

Zbrale so se kvalitetne vrtnarije iz Nemčije, Avstrije, Češke, Slovenije in Rusije. 120 izbranih je dobilo prostor, da predstavijo svojo ponudbo rastlin in posebnosti. Dopolnjevali jih bodo številni razstavljavci vrtne opreme in okrasja. Stalno ponudbo redno dopolnjujejo z novimi vrstami. Prijazni gostitelji bodo tudi tokrat poskrbeli za dobro vzdušje, hrambo nakupljenih rastlin. Izbirajo najboljšega razstavljavca glede na ponudbo rastlin, urejenost stojnice, kvaliteto informacij …

Znanje v Freisingu lahko vedno dopolnjujete tudi na strokovnih predavanjih, z nakupom literature ali zgolj z izmenjavo izkušenj z ostalimi obiskovalci sejma ali sopotniki v našem avtobusu.
 

Kot vsakokrat, bomo našim potnikom ponudili možnost za organiziran ogled vrtov raziskovalnega centra Weihenstephan.

 

Na avtobusu vas bo spremljal turistični vodnik, ki bo spotoma predstavil kraje, mimo katerih bo peljal avtobus, in poskrbel za organizacijo. Pozno popoldan se bomo po enaki poti vrnili proti domu. Prihod v Slovenijo bo pozno zvečer.

PROGRAM
Cena                                                                               

 

Cena programa: 64 € (plačilo 20 € na osebo ob prijavi, ostalo 14 dni pred odhodom)

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom na opisani poti,

  • cestnine in parkirnine,

  • stroške dveh voznikov,

  • stroške vodnika,

  • oglede po programu in vstopnine,

  • osnovno nezgodno zavarovanje, 

  • vodstvo in organizacijo potovanja, DDV. 

 

Doplačila po želji:

  • zavarovanje Coris

  • zavarovanje odpovedi potovanja (5% cene programa)

 

Cena ne vključuje: 

  • dodatnih ogledov, prevozov, obrokov in vstopnin


Če bo premalo prijav za avtobus, bomo prijavljenim ponudili možnost potovanja s kombijem, kjer bo na voljo dovolj prostora za nakupljene rastline.

 

Deset dni pred potovanjem bomo vsem, ki boste imeli plačano pot do Freisinga, poslali obvestila s točnimi urami in zbirnimi mesti. Predviden je odhod iz Ljubljane.

Če bo prijav dovolj (vsaj 20), bodo odhodi z manjšimi doplačili (4-5 €) še iz drugih mest MB, NM, KP.

 

Zaključenim skupinam radi pripravimo program po meri, dodamo oglede drugih vrtov in vrtnarij v Münchnu in okolici ali naredimo dvodnevno potovanje. Veseli bomo vaših povpraševanj.

 

CENA
Video utrinek
VIDEO

 

Prosimo za zgodnje prijave.

Pravočasna prijava potnikov je pogoj za zagotovitev predvidene cene prevozov, namestitev ter kvalitetne izpeljave programa.

 

 

bottom of page